Laten bezorgen op Moederdag? Bestellen kan t/m zondag 8 mei voor 10 uur.

Trouwboeketten

De trouwboeketten voor de mooiste dag van je leven
Bloemen en trouwen, het zijn twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een trouwboeket hoort op een bruiloft en viceversa. Bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort kun je terecht voor al je wensen op het gebied van een bruidsboeket in Amersfoort. We hebben een aantal trouwboeketten in ons assortiment, om die speciale dag nog net even wat bijzonderder te maken.

Trouwboeketten

Trouwboeketten

De trouwboeketten voor de mooiste dag van je leven
Bloemen en trouwen, het zijn twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een trouwboeket hoort op een bruiloft en viceversa. Bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort kun je terecht voor al je wensen op het gebied van een bruidsboeket in Amersfoort. We hebben een aantal trouwboeketten in ons assortiment, om die speciale dag nog net even wat bijzonderder te maken.

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk
Hulp nodig Amersfoort

Hulp nodig?

De voordelen

Toont alle 8 resultaten

Bruiloft is een dag vol liefde en feestvreugde

Trouwen is één van de oudste tradities die de mensheid kent. Tot in de zeventiende eeuw was het voornamelijk een strikt zakelijke overeenkomst, waarbij kinderen werden uitgehuwelijkt en weggegeven. Pas in de laatste eeuwen is het uitgegroeid tot de prachtige dag vol liefde en feestvreugde. Dat komt omdat de bruid en bruidegom steeds meer inspraak kregen met wie ze gingen trouwen en er ruimte ontstond voor eigen inbreng.

Bruidsboeket Amersfoort

Tegenwoordig is het vooral een dag vol feest en vrolijkheid. Bloemen spelen daarbij een belangrijke rol. Denk aan het bloemstuk dat de bruid de hele dag bij zich draagt. Maar ook aan het bruidsboeket dat ze heeft. Of je wilt het kersverse echtpaar natuurlijk feliciteren met een prachtig boeket. Voor al die opties heeft Bloemetje Bezorgen Amersfoort de mooiste boeketten.

Waarom Bloemetje Bezorgen Amersfoort?

We vertellen je eerst iets meer over Bloemetje Bezorgen Amersfoort. Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik ben de beheerder van deze website. Zelf niet getrouwd overigens 😉. Ik help bloemisten online zichtbaar te worden en aan de andere kant wil ik het voor jou gemakkelijker maken om online een bruidsboeket in Amersfoort te bestellen.

In Amersfoort en Leusden werk ik hiervoor samen met Amersflora. Dit is het bedrijf van Fred Sewalt. Hij weet, met ruim dertig ervaring, als geen ander hoe belangrijk bloemen zijn bij een bruiloft. Is het een spoedgeval of ben je al maanden van tevoren er mee bezig? Het team van Fred staat je bij met raad en advies.

Bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom werken we met uitsluitend de beste bloemen, die komen van de bloemenveiling in Ede. Fred weet precies waar hij op moet letten bij het inkopen van de bloemen. Hoe dik is de steel, hoe lang zijn de bloemen en hoe ver bloeien ze al? Allemaal belangrijke zaken. Ze bepalen hoe lang een boeket mooi in de vaas blijft. Omdat we er zeker van zijn dat wij een kwaliteitsproduct leveren, hanteren wij een zeven dagen vers garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Je mag ons hier ook aan houden. Is er toch iets wat niet naar wens is? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Voor 14 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Fred heeft ooit een Turkse man in de winkel gehad op zaterdagochtend, die dezelfde dag nog ging trouwen. Ook voor deze man is het gelukt om een mooi bruidsboeket in Amersfoort samen te stellen. Heb je hele specifieke wensen voor het trouwboeket? Dan wordt onze belofte om het dezelfde dag nog te leveren iets lastiger. Maar voor de andere boeketten die we op deze website aanbieden, geldt: voor 14 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis (maandag tot en met zaterdag). Onze eigen bezorgers zorgen ervoor dat het boeket snel en veilig op de plek van bestemming komt.

Wil je meer weten over trouwboeketten, het bestelproces, je bestelling of heb je een andere vraag? We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail. Als je dat fijn vindt, kun je natuurlijk ook langskomen in de winkel.

De waardering van bloemetjebezorgenamersfoort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 264 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor slechts €4,95 verzendkosten