Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Rouwstuk Bonte Kleuren

Rouwstuk Bonte Kleuren

Rouwstuk Bonte Kleuren

Met Rouwstuk Bonte Kleuren neem je op gepaste wijze afscheid van diegene die je lief hebt gehad. De prachtige paarse en roze kleuren maken het rouwstuk heel fijn om naar te kijken.

Wissen
 • En kies een tekst voor op het lint.

  • 17.5 €
  • 7.5 €
  • 3.5 €
  Reset Opties

Levertijd rouwboeketten

De levertijd op rouwboeketten is 2 werkdagen. Wilt u met spoed een rouwboeket laten bezorgen? Neem dan contact met ons op via:

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Welke bloemen worden er (onder andere) gebruikt?

 • Roos
 • Leeuwenbek
 • Delphinium
 • Chrysant

Let op! De boeketten kunnen afwijken van de afbeelding door seizoensinvloeden, prijzen en/of beschikbaarheid van bloemen.

Voor 14 uur besteld, zelfde dag in huis

Wil je de bloemen vandaag nog in huis halen? Bestel je boeket dan voor 14 uur, dan bezorgen we het nog dezelfde middag (maandag tot en met zaterdag). We hebben een eigen bezorgdienst, met bezorgers die snel en vertrouwd voor jou op pad gaan.

Zeven dagen vers garantie

Bloemetje Bezorgen Amersfoort garandeert dat jij blij wordt van dit boeket. Tijdens het selectieproces zijn wij scherp op het inkopen. We letten op zaken als de dikte van de bloem, gewicht en de rijpheid. Daarom hebben wij de zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Dit betekent dat de zeven dagen na aankoop de bloemen goed blijven. Is dit niet het geval, dan kun je bij ons terugkomen. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Over Bloemetje Bezorgen Amersfoort

Bloemetje Bezorgen Amersfoort is een lokale bloemist in Amersfoort. Met meer dan dertig jaar ervaring weet Fred Sewalt met zijn team wat er voor nodig is om de mooiste creaties te maken. Wij zijn gespecialiseerd in rouwwerk. Het is ons doel om mensen blij te maken met bloemen. Ons bezorgingsgebied is Amersfoort, Nijkerk en Leusden.

0/5 (0 Reviews)

Andere populaire boeketten

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor slechts €4,95 verzendkosten