Laten bezorgen op Moederdag? Bestellen kan t/m zondag 8 mei voor 10 uur.

Bloemenwinkel in Amersfoort nodig? Zoek niet verder

Zoek je naar een bloemenwinkel in Amersfoort om een mooie bos bloemen ‘te scoren’? Zoek niet verder, bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort ben je aan het goede adres. Onze bloemist Amersflora is gevestigd in de stad. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze bloemenzaak. Nog beter: via deze website kun je de mooiste bloemen en boeketten bij ons bestellen, die nog thuisbezorgd worden ook.

Ruim assortiment, zeven dagen vers

Tulpen, rozen of toch een bijzonder veldboeket: we hebben een ruim assortiment bloemen waar je uit kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je in een bloemenwinkel de keuze hebt. Daarom gaan wij enkele keren per week naar de bloemenveiling in Ede. Voor dag en dauw, maar dat levert ons wel een uitermate goede kwaliteit bloemen op. We selecteren op de dikte en lengte van de steel, hoever de bloemen al in bloei staan en nog veel meer zaken (wordt wat lang om hier te beschrijven). Op die manier kunnen we je garanderen dat je zeven dagen lang kunt genieten van onze bloemen. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Want het is ons doel om jou (en/of degene voor wie de bloemen bedoeld zijn) met een goed gevoel te laten genieten van het boeket.

Online bloemen bestellen

Nu je weet van welke kwaliteit onze bloemen zijn, is het goed om te beseffen dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Zeker handig als je in een andere stad woont en iemand in Amersfoort of Leusden wilt verrassen. Via deze website kun je het boeket naar keuze uitkiezen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Je kunt ook kiezen of je er een bijpassende vaas bij wilt hebben, zodat het geheel er perfect uitziet. Na het betalen nemen we de bestelling in behandeling. Heb je nou een spoedgeval? Besef dan dat wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen, als de bestelling maar voor 14 uur binnen is. We hebben een eigen bezorgdienst, met vakkundige bezorgers. Zij zorgen ervoor dat de bloemen snel en veilig op de plek van bestemming aankomen, ook in deze tijden.

Populaire boeketten

Amersflora: Bloemenwinkel in Amersfoort

Bloemetje Bezorgen Amersfoort is de naam van deze website, de bloemist bij wie je kunt bestellen is Amersflora. Fred Sewalt is de eigenaar van bloemenzaak Amersflora. Hij is al sinds 1988 actief in de bloemensector. In al die jaren heeft hij wel geleerd hoe je kwaliteit moet leveren. Samen met zijn team staat hij voor dag en dauw op om zijn klanten blij te maken. Bloemetje Bezorgen Amersfoort is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik zorg ervoor dat bloemisten zoals Fred online beter zichtbaar worden via Bloemetje Bezorgen. Zodat ze zich kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: creatieve boeketten maken en mensen blij maken met bloemen.

Bezorging in Amersfoort, Nijkerk en Leusden

Wil je bloemen laten bezorgen in Nijkerk of Leusden? Ook dan ben je bij Bloemetje Bezorgen Amersfoort aan het goede adres. We bezorgen niet alleen in Amersfoort, maar ook in Nijkerk en Leusden. De bestellingen voor deze plaats worden, voor dezelfde bezorgkosten, ook in behandeling genomen.

Veelgestelde vragen

Als je voor 14 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Amersfoort en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgenamersfoort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 264 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Amersfoort.

Voor slechts €4,95 verzendkosten